Via Ferrata Montana Piticot pentru copii la Șuncuiuș

Prima via ferrata pentru copii din Șuncuiuș

Zona: Șuncuiuș

Sezon: tot anul.

Lungime: 20m

Diferență de nivel: 16m

Taxă: 70 lei cu echipament și ghid asigurate de club. Sunt necesare grupuri organizate de minimum 5 copii. Taxă de urgență pentru grupuri fără programare prealabilă 100 lei (nu garantăm că acest serviciu e disponibil întotdeauna).

Acces: exclusiv pe bază de programare. Tel: 0747446656.

Orice donație/sponsorizare ne ajută să deschidem noi trasee și/sau să întreținem traseele existente. Ne poți trimite suma cu care dorești să ne ajuți prin revolut la 0747446656 sau în contul clubului CASSIO Montana deschis la OTP Bank: RO85OTPV221001265070RO01

Pentru orice nelămurire sau informație suplimentară ne poți scrie pe adresa info@cassiomontana.org

CASSIO Montana s-a ținut de cuvânt și a terminat de 1 iunie noul traseu de via ferrata Piticot din cadrul parcului de aventură Montana, pentru copiii până la 14 ani!

Traseul este recomandat pentru copii de toate vârstele de la 1 la 14 ani. Cel mai mic junior care a urcat pe traseu nu avea încă 2 ani împliniți. Era evident o fetiță petnru că ele sunt mai curajoase.

Echipamentul asigurat de club este special pentru copii de toate vârstele – avem hamuri integrale cu vestă inclusiv pentru copii micuți de 2-3 ani dacă aceștia sunt foarte curajoși. Toate condițiile asigurate de club sunt de super siguranță, atât echipamentul care este omologat și autorizat pentru astfel de activități cât și personalul cre este format din sportivi profesioniști ai clubului de escaladă și alpinism.

Vă așteptăm cu drag !

Atenție! Proprietate privată! Accesul se face exclusiv cu acordul clubului.

One thought on “Via Ferrata Montana Piticot pentru copii la Șuncuiuș

Lasă un răspuns